Nokian KrP mukaan kausikortti kampanjaan

Näätien kausikorttikampanja 2018-2019

Nokian KrP järjestää kausikorttikampanjan kaudelle 2018-2019.  Kausikortin hinnaksi on määritetty ainoastaan 49 euroa, mikäli ennakkotilauksia tehdään toukokuun 15. päivään mennessä vähintään 400 kappaletta.  Yrityksille kausikortin hinta on 100 euroa ja se sisältää myös yrityksen näkymisen otteluissa ledscreenillä ja/tai KrP:n nettisivuilla.

Tilauksen tekijä sitoutuu kausikortin ostoon.  Jos 400 tilaajaa saadaan täyteen toukokuun puoleen väliin mennessä, kampanja toteutuu ja kortin saa lunastaa 49 euron hintaan.  Mikäli tavoite ei toteudu, tilaus raukeaa automaattisesti.  KrP pidättää itselleen oikeuden jatkaa myyntiaikaa tai toteuttaa kampanja, vaikka tavoitemäärä ei täyttyisikään.

Kausikortti ei ole henkilökohtainen, vaan voi olla myös useamman eri henkilön käytössä.  Kausikortilla pääsee katsomaan ilman pääsymaksua myös KrP Akatemian ASM- ja II-divisioonan kotipelit.

Kortti käy kaikissa Nokian KrP:n runkosarjaotteluissa kaudella 2018-2019.  Mahdollisissa (ja todennäköisissä) pudotuspeleissä kausikorttilaiset saavat -15% alennuksen pääsylipuista.

Hanki ensikauden kausikortti jo nyt todella edulliseen kampanjahintaan ja haasta kampanjaan mukaan ystävät ja kylänmiehet, tutut ja työkaverit tekemään samoin.

Näätien harjoituspelit selvillä

Nokian KrP pelaa ennen kauden alkua kymmenen harjoituspeliä, joista viisi tosin Latviassa kansainvälisessä huipputurnauksessa, jossa KrP:n alkulohkovastustajat ovat Storvreta IBK sekä UHC Uster. Toisessa lohkossa pelaavat Esport Oilers, Classic sekä Latvian maajoukkue. Lisäksi Näädät kohtaavat Latviassa harjoituspelissä Latvian liigajoukkue Rubenen.

Torstaina 10.8 klo 19 Salba – Nokian KrP (Rauma)
Launtaina 12.8 klo 16.30 Classic – Nokian KrP (Players Night) Tampere Areena
Tiistaina 15.8 klo 19 Lasb – Nokian KrP (Hakkala)
Torstaina 17.8 klo 19 Nokian KrP – Salba Rahola Areena
Keskiviikkona 23.8 Latviassa Rubene (LATVIA) – Nokian KrP
Torstaina 24.8 Latvian Openissa samana päivänä
15.00 Nokian KrP – Storvreta IBK (RUOTSI)
21.00 Nokian KrP – UHC Uster (SVEITSI)

Lauantaina 26.8 ja sunnuntaina 27.8 molempina päivinä sijoitusottelut.

Harjoituspelit huipentuvat Näätäpäivänä 9.9 klo 16.00 Nokian KrP – Lasb otteluun.

Jarmo Härmä Näätien peräsimeen

Nokian KrP saa uuden päävalmentajan tulevalle kaudelle Jarmo Härmän tehtyä 2-vuotisen sopimuksen Näätien kanssa. Härmä oli viime kaudella helsinkiläisen M-Teamin päävalmentajana. Sitä ennen hän on toiminut päävalmentajana divarissa pelanneessa Erä Akatemiassa, divarin Limingan Niittomiehissä sekä neljän kauden ajan OLS:issa nostaen joukkueen ensin liigaan ja oltuaan liigassa vielä kaksi kautta OLS:in peräsimessä. Härmä on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja (VAT) ja huippuvalmentajakurssin (HVK) vuosina 2011 ja 2012. Harva tietää, että Härmällä on aikaisempaakin kokemusta KrP:stä, sillä hän on pelannut aikanaan Näädissä pelaajaurallaan 2.divaria.

Valmennuspaketti ei koe mitään radikaalia muutosta, sillä loistavaa työtä viime kaudella fysiikkavalmentajana tehnyt Markku Köykkä jatkaa fysiikkavalmentajana myös tulevalla kaudella. Kolme edelliskautta Heikki Luukkosen apuvalmentajana toiminut Jaakko Inha jatkaa myös valmennustiimissä tulevallakin kaudella. Viime kaudeksi mukaan tullut Jouni Kulmala vielä harkitsee omaa rooliaan ensi kauden osalta, mutta joka tapauksessa tiimiä täydennetään vielä yhdellä lajivalmentajalla.

Nokian KrP:ssä viimeiset neljä kautta päävalmentajana toiminut Heikki Luukkonen lähtee osin perhesyiden vuoksi pääkaupunkiseudulle ja siirtyy Oilersin päävalmentajaksi tulevalle kaudelle.

Joukkuetta on rakennettu talven ja kevään aikana sillä mielellä, että ensi kaudelle saataisiin vielä astetta kovempi jengi kuin päättyneellä kaudella ja laajuutta maalintekoon olisi vielä enemmän. Päättyneellä kaudella ykkösketjun runkona toiminut Johansson-Henttonen-Oksanen-Koskela jatkavat Näädissä ja muutenkaan suuria muutoksia ei ole tulossa. Myös muutama uusi pelaaja on jo kiinnitetty, mutta joukkue ilmoitetaan sitten kokonaisuudessaan ennen uuden joukkueen kokoontumista yhteen.

Päättyneen kauden pelaajista Kalle Keskitalo lähtee ensi kaudeksi Sveitsin NLA-liigan Churiin. Näädät toivottavat Kallelle onnea merkittävästä sopimuksesta ja kiittävät kolmesta menneestä kaudesta.

Fanimatkalle LASB-KrP-peliin

LASB – Nokian KrP Lahden suurhallissa lauantaina 14.1.2017 klo 18.30.

Lähde kannustamaan näätä voittoon ainoastaan ottelulipun hinnalla. Bussin matkalle tarjoaa OMA SÄÄSTÖPANKKI.

 Fanimatkan lähtö Nokian jäähallilta klo 15.30.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Jarkko Mäkelä
nokiankrpjuniorit@gmail.com

tai

Henri Mattila
Gsm. 044 290 9172
Email. henri.mattila@hotmail.com

Ilmoittautumiset mahdollisimman pian ja viimeistään 12.1.2017.
Seuran jäsenet voivat ilmoittautua tästä linkistä.

Raholassa tänään kärkikamppailu

Tänään Raholassa tai kuten valmentajalegenda Mika Myllyniemi kutsuu, Näätämaassa kohtaavat kaksi alkukauden suurinta yllättäjää. Viiteen otteluun vain yhden pelin hävinnyt ja neljä voittanut Nokian KrP saa vieraakseen puhtaalla pelillä neljän pelin jälkeen olevan ja käsittämättömästi vain 5 maalia päästäneen Indiansin, joka menetti tärkeitä pelaajia viisikollisen kesän siirtomarkkinoilla. Mutta kuten monesti urheilussa pelkät nimet pelaajalistalla eivät kaikkea ratkaise, vaan joukkueen sitoutuminen yhteiseen pelitapaan ja uhrautuminen joukkueelle ovat onneksi urheilussa vielä tärkeämpiä arvoja.

Illalla siis kaksi kuumaa ja isolla sydämellä joukkueelle pelaavaa joukkuetta vastakkain, tätä peliä et voi jättää väliin! Erätauoilla viihteestä vastaavat Näätien 2008- ja 2009-syntyneiden joukkueet erätaukopelien merkeissä!

Seuraa heitä:

Nokian KrP: Morics Krumins

Näätien pitkäaikainen Latvialaisvahvistus oli viime pelissä Steelersiä vastaan omimmillaan, dominoi kenttää fysiikallaan ja vauhdillaan. Tykkää nousta mukaan hyökkäyksiin ja onkin tehnyt jo tehot 2+4 tällä kaudella.

Westend Indians: Heikki Iiskola

Tässä miehessä tai oikeastaan pojassa ulkomuoto hämää pahasti. 1998-syntynyt lahjakkuus on yksi liigan nopeimpia pelaajia ja on erittäin ratkaisuhaluinen ja yllätyskykyinen pelaaja. Veljensä Tuomas on pelannut jo usean kauden liigaa, nyt EräViikingeissä, joten lahjakas veljespari myös nämä Iiskolat!

Liput:
Aikuiset 12€
Opiskelijat, eläkeläiset 7€
Lapset 7-15-vuotiaat 5€
Alle kouluikäiset ilmaiseksi
Seuran jäsenet ilmaiseksi

https://www.facebook.com/events/349890472018663/

Nokian KrP haki tärkeän voiton Hämeenlinnasta

Nokian KrP kävi eilen torstaina Hämeenlinnan uudenkarhealla Elenia Areenalla hakemassa tärkeän 5-9-vierasvoiton Steelersistä. Rökäletappio niskassaan Hämeenlinnan reissulle lähtenyt Näätälauma oli ottelun alussa hiukan unisen oloinen ja kotijoukkue oli terävämmän startin ansiosta niskan päällä. Steelers puolusti melko matalalta ja pyrki lähtemään vastahyökkäyksiin todella nopeasti. Maalinteon ottelussa aloitti kuitenkin Näätien Morics Krumins, jonka maali jäi myös ensimmäisen erän ainoaksi.

Toisen erän alkuun kotijoukkue Steelers iski tasoitusmaalin ja muutamaa minuuttia myöhemmin siirtyi ylivoimalla 2-1-johtoon. Erän puolivälissä Antti Naskali toi Näädät tasoihin tutulta patenttipaikaltaan vastustajan maalinedustalta. Näätien peli kuitenkin takkuili edelleen ja minuutti ennen erän loppua Steelers siirtyi jälleen johtoon.

Kolmanteen erään Näätien valmennus tiivisti kokoonpanoa ja siirtyi kahden kentän peluutukseen. Erän ensimmäisen maalin teki Steelers, mutta heti sen jälkeen Näätien tiivistys tuotti tulosta. Henri Johansson iski hattutempun alle neljään minuuttiin, taululla lukemat 4-5 ja ote siirtyi vierasjoukkue KrP:lle. Viisi minuuttia ennen ottelun loppua Näätien maalinedustalla sattui ja tapahtui, torikokouksen seurauksena tuomittiin Näädille 5 minuutin jäähy, Steelersin pelurille punainen kortti, sekä Steelersille vielä rangaistuslaukaus. Santtu Pohjonen Näätien maalilla kuitenkin hienosti nollasi rankkarin. Loppupeli pelattiin siis tasavajaalla, ja Näädät olivat tässä vahvempia iskien vielä kolme maalia ja tilanteeksi 4-9. Ottelun lopussa Näätien 2000-syntyneet Jere Mattila ja Sami Savolainen kokivat vielä ensimmäiset hetket liigakaukalossa, mutta debytanttien harmiksi Steelers ehti maalata vielä kaksi sekuntia ennen summeria loppulukemat 5-9. Näätien kovimmat tehomiehet ottelussa Morics Krumins 1+3 ja Henri Johansson 3+0.

Ensi maanantaina KrP:llä on luvassa jälleen kärkikamppailu, tällä kertaa kotiluolassa, kun vieraaksi Raholaan tulee toistaiseksi voitosta voittoon kulkenut Westend Indians Espoosta.

Nokian KrP kyykkäsi EräViikinkien vieraana

Nokian KrP:n edustusjoukkue lähti sunnuntaina kolmen ottelun voittoputkessa kohti Vantaan Energia Areenaa, jossa vastaan asettui Salibandyliigan uusi fuusiojoukkue EräViikingit, joka myös lukeutuu liigan ehdottomiin mestarisuosikkeihin. Liekö voittoputki, kauden ensimmäinen vieraspelireissu vai mikä aiheuttanut sen, että Näätien valmistautuminen otteluun ei onnistunut alkuunkaan. EräViikingit hyppäsi isännän elkein kuskin paikalle heti ensimmäisessä erässä, ja iski taululle 4-1-johtolukemat ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä KrP sai tehtyä ryhtiliikkeen ja taisteluilme parani huomattavasti. EräViikinkien kuluttaessa jäähypenkkiä Näätien kova ylivoima iski kahdesti ja maali maalilta Näädät kampesivat itsensä peliin mukaan. Toiselle erätauolle lähdettiin tasaisissa merkeissä pelin ollessa 6-5.

Kolmas erä oli vierasjoukkue KrP:lle sysimusta. Näätien pelirohkeus ja henkinen kantti lopahti täysin, kun EräViikinkien tehokas hyökkäyskalusto iski maaleja toisensa perään. Selityksiä tapahtuneelle on turha keksiä, sen verran hampaaton esitys Näätien kolmas erä tässä ottelussa oli. Loppunumerot ansaitusti 15-5 EräViikingeille.

Joukkueen keskittyminen on tässä vaiheessa siirretty jo tulevaan peliin, joka pelataan jo ylihuomenna torstaina, kun KrP matkustaa Hämeenlinnaan nousijajoukkue Steelersin vieraaksi. Kabinettipäätöksellä liiganousunsa varmistanut Steelers on pelannut tällä kaudella kolme ottelua, häviten kahdesti vieraissa ja voittaen M-Teamin kotona hurjin lukemin 14-6. Hätäisen arvion mukaan kotiotteluista elävä joukkue kyseessä. Nokian KrP ja Steelers kohtasivat harjoituspelikaudella Raholassa, tällöin kotijoukkue KrP oli vahvempi lukemin 7-3, joskaan pelin taso ja tempo ei vielä ollut verrattavissa liigaotteluun.

Nokian KrP kaatoi LASBin, torstaina vuorossa SPV

Nokian KrP jatkoi hyviä otteita Salibandyliigassa, kun se kaatoi maanantain kotiottelussa nousijajoukkue LASBin lukemin 7-4. Salibandylegenda Mikael Järven tähdittämä LASB tuli Raholaan allaan tiukat ottelut viime vuoden Superfinalisteja Oilersia ja Classicia vastaan. Nokian KrP näytti kuitenkin vieraille hyvin nopeasti kaapin paikan, kun 100. liigapeliään juhlinut Tommi Merto pysäytti pelikellon aikaan 1.00 1-0-maalin merkiksi. Alle minuutti tästä Merto avasi myös päivän jäähytilin, mutta isännät selvittivät alivoiman kunnialla. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet maalasivat vielä kertaalleen ja erätauolle siirryttiin siis lukemissa 2-1.

Toinen erä meni vahvasti isäntäjoukkue KrP:n komennossa, Näätien iskiessä kolme maalia LASBin yhtä vastaan. Kahdesti maalinteossa kunnostautui konkari Ilkka Mäkipää, hassuttaen vieraiden maalivahtia näyttävillä suorituksilla. Kolmannen erän alkuun Ville Kangasmäki lisäsi KrP:n johdon jo 6-2-lukemiin. Erän puolivälissä KrP selvitti varmasti kaksi jokseenkin hölmöistä jäähyistä syntynyttä alivoimaa. LASB onnistui tekemään vielä virittelemään loppukiriä tehden kaksi maalia, mutta LASBin pelatessa ilman maalivahtia, Tommi Merto katkaisi vieraiden kirin tekemällä illan toisen maalinsa tyhjään verkkoon. Lukemat 7-4 säilyivät ansaitusti loppuun asti.

Huomenna torstaina Nokian KrP:n vieraaksi Raholaan saapuu uudistunut Seinäjoen Peliveljien joukkue. Toissa keväänä mestaruuden voittanut, viime keväänä puolivälieriin hyytynyt SPV on kokenut kesän aikana osittaisen nuorennusleikkauksen. Noin kentällisen verran kokeneita pelaajia, mm. Mika Kohonen, siirtyi Ruotsiin ja Sveitsiin, ja tilalle tulleet pelaajat ovat lähinnä nuoria haastajia muista liigaseuroista ja Divarista. Näin ollen Peliveljet eivät kanna tällä kaudella mestarisuosikin paineita, vaan pääsevät haastamaan pieneltä takamatkalta. Viime viikonloppuna SPV kävi Jyväskylässä pöllyyttämässä viime kauden pronssimitalisti Happeeta lukemin 6-14, joten Seinäjoella on selvästi kesällä tehty asioita oikein.

Nokian KrP ja Seinäjoen Peliveljet kohtasivat viime kaudella maalirikkaissa merkeissä, kun ottelut päättyivät Raholassa 9-12 ja Seinäjoella 13-3 molemmat Peliveljien voittoon. Kotiottelussaan KrP oli ensimmäiset kaksi erää selvästi niskan päällä ja voitossa kiinni, mutta viimeisessä erässä SPV:n rutiini käänsi voiton Peliveljille. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin uusiutuneet huomattavasti viime kaudesta, ja torstain ottelusta tuskin tulee kovin suurta ilotulitusta maalien suhteen. Torstain ottelu alkaa Raholan liikuntakeskuksella kello 18.30. Tervetuloa!

Liput:

Aikuiset 12€
Opiskelijat ym. 7€
7-15-vuotiaat 5€

Alle kouluikäiset ja seuran jäsenet ilmaiseksi

Nokian KrP voittoon liiga-avauksessa

Nokian KrP aloitti Salibandyliigakautensa viime sunnuntaina 4-2-kotivoitolla paikallisvastustaja Tampereen Kooveeta vastaan. Ottelussa ei nähty alkukaudelle tyypillistä tunnustelua, vaan vierailija Koovee pyrki aktiivisella paineistuksella pitämään pelitempon korkeana ottelun alusta alkaen. Kotijoukkue KrP ei tästä hätkähtänyt vaan löi ensimmäiseen erään tulostaululle tylyt lukemat 4-0, onnistumisten jakautuen kaikille viisikoille.

Toisessa erässä isäntien ote hieman herpaantui, pallollisessa pelissä yritettiin ajoittain liian vaikeita ratkaisuja eikä puolustuksessa maltettu pysyä yhtä tiiviinä kuin avauserässä. Näin ollen Koovee saikin erän alkupuolella tehtyä kaksi maalia. Myös kotijoukkue KrP vyörytti etenkin vastahyökkäyksiä Koovee-maalille, mutta maalivahdit molemmissa päissä olivat pelipäällä.

Kolmannessa erässä pallonhallinta siirtyi yhä enemmän Kooveelle, mutta isännät puolustivat maltillisesti ja fiksusti minuutteja kellosta pois, ja ottelu pysyi kotijoukkueen käsikirjoituksessa. Huolimatta vieraiden pallonhallinnasta, laukauksia kohti maalia kotijoukkueella oli viimeisessä erässä huomattavasti enemmän, maalivahtien torjuntojen jakautuessa 5-15. Maalit kuitenkin jäivät puuttumaan ja ottelun loppulukemiksi jäivät ansaitut 4-2-lukemat.

Avausottelun voittoon ei voi tuudittautua kovin pitkäksi aikaa, sillä liigapelit jatkuvat ensi maanantaina, kun vieraaksi Raholaan saapuu keväällä Divarista liigaan noussut LASB, joka kesän aikana muutti kirjansa Lammilta Lahteen yhdistyen paikallisten pienseurojen kanssa. Loppukesän siirtomarkkinoilla LASB vastasi mahdollisesti liigan isoimmasta jytkystä, kun salibandyn lajilegenda Mikael Järvi siirtyi lahtelaisten riveihin. Ennen liigakautta Nokian KrP ja LASB kohtasivat harjoitusotteluiden merkeissä kahdesti, ja molemmilla kerroilla KrP oli etevämpi, voittaen kotona 6-2 ja vieraissa 6-5 jatkoajan jälkeen. Kliseisesti näistä otteluista ei tule mitään mukaan maanantain otteluun, joka alkaa Raholan liikuntakeskuksella kello 18.30.