Seuran kevätkokous 29.3.2017

Seuran sääntömääräinen kevätkokous

Nokian KrP ry:n sääntömääräinen kevätkokous:

Aika:ke 29.03.2017. klo 18.00
Paikka: Nokian Lukio, luokkatila, Kylmäojankatu 3, Nokia

Hyvä seuran jäsen,

Onko Sinulla asioita seuran kevätkokoukseen? Toimita mahdolliset asiasi sähköpostitse seurasihteeri Tiina Sipilälle ma pe 10.03.2017 mennessä. Kiitos!

Kokouksen esityslista lähetetään sähköpostiisi viimeistään viikkoa ennen kokousta. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut ja et ole saanut esityslistaa, niin ota yhteyttä seurasihteeri Tiina Sipilään.

Yhteydenotot:
Tiina Sipilä
stiina.sipila@bastu.net
040 524 1939

Liiton F2 kilpasarjaa Hämeenlinnassa 19.2

Sunnuntaina 19.2 pelattiin Liiton kilpasarjan 6 kierros Hämeenlinnassa.
Ensimäisessä pelissä vastaan tuli Hämeenlinnan Steelers JSB musta.
Ottelu oli  meidän täydellistä hallintaa, voitto irtosi lopulta 9-3.
Seuraavana vastaan tuli Lempäälän sport joukkue, olimme alusssa vähän unessa ja Lempäälä pääsi jo 0-2 karkumatkalle.
Saimme kuitenkin pojat heräteltyä pelaamaan ja voitimme ottelun hienosti 5-3

Alueviestiliigaa Äetsässä sunnuntaina 12.2

Päivän ensimmäiseen peliin lähdettiin hakemaan joukkueena onnistumisia ja tilanteiden loppuun pelaamista. Pojat lähtivät ensimmäisestä vaihdosta liikkeelle taistelija-asenteella ja vastustaja RoPo sininen oli altavastaajana koko pelin ajan. Ottelu päättyi voittolukemiin 2-10.

 Toiseen peliin tuli vastaan RoPo punainen. Taistelutahto oli pojilla hiukan hukassa ja hiukan pehmeästi mentiin tilanteisiin. Edellisen pelin tilanteiden loppuun pelaaminen hiukan unohtui. Vaikka teimme pelin ensimmäisen maalin, tauolle mentiin 1-2 takaa-ajolukemissa. Vastustaja rokotti heti erän alussa vielä lukemat 1-3, mutta sitten valmennuksen herättelypuheet alkoivat tehoamaan ja sisuvaihde löytyi. Maali kerrallaan pääsimme tasoihin ja yhdellä maalilla johtoon. vastustaja ei kuitenkaan meitä päästänyt helpolla, vaan tasoitti. Toiseksi viimeisessä vaihdossa teimme voittomaalin 5-4.

KRP-08 poiken menestyksekäs viikonloppu

Sunnuntaina 5.2. pelattiin Liiton kilpasarjan 5 kierros Pirkkahallissa.
Ensimäisessä pelissä vastaan tuli Hämeenlinnan Steelers JSB valkoinen, heitä vastaan ollaan pelattua aiemin ja tiedettiin joukkue vahvaksi.
Ottelu oli kuitenkin meidän täydellistä hallintaa vaikka he saivakin ottaa viidennen pelaajan kentälle ja pelasivat kokonaan toisen erän ylivoimalla, voitto irtosi lopulta 9-4.
Seuraavana vastaan tuli Classic red joukkue, halitsimme tämänkin pelin täysin vaikka Classic pelasi myös puolet pelistä ylivoimalla.
Voitto irtosi 12-4 murskalukemin.
Seuraava kilpasarjan turnaus on Hämeenlinnassa sunnuntaina 19.2 ja kotiturnaus meillä on Nokian palloiluhallilla sunnuntaina 26.3.
F-2 Junioreissa pelataan 4vs.4 ja kun maalliero on 4 niin häviöllä oleva saa 5 kenttäpelaajan.

KrP E2: vaihtelevaa

Kilpasarjan aluejatkosarjaa on pelattu nyt 6 ottelua ja sarja alkaa olemaan puolivälissä. Tähän mennessä tilille on tullut 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota. Sijoitus taulukossa on tippunut erittäin tasaisessa sarjassa sijalle 6. Kakkossijaan on kuitenkin vain yksi piste.

Tämän kalenterivuoden ensimmäisessä pelissä hävisimme Classic blackille 1-6. Peli oli yksi kauden erikoisimmista – hallitsimme palloa ja loimme paljon maalipaikkoja, mutta palloa ei saatu toimitettua maaliin kuin kerran. Ja asiaanhan kuului tietysti se, että vastustaja rankaisi lähes kaikista paikoistaan. Päivän toiseen peliin Classic whitea vastaan saatiin sitten maalihanat auki oikein kunnolla ja voitimme selkeän hallinnan jälkeen ottelun lukemin 10-6.

28. tammikuuta pelatussa turnauksessa aamupeli oli jälleen hankala. Hävisimme huonon esityksen jälkeen sarjan kärjessä porskuttavalle FoSulle selkeästi lukemin 3-11. Iltapeliin tultiin uudella ilmeellä. Vastassa oli Happee,  jolle taivuimme murskalukemin kauden edellisessä kohtaamisessamme. Nyt oli aivan eri meininki ja ottelu päättyi lopulta 6-6 tasapeliin.

Sarja jatkuu 18.2. Forssassa, josta lähdemme hakemaan 4 pistettä. Tavoitteena olisi pelata vihdoin kaksi hyvää ottelua samana päivänä. Siihen emme ole tällä kaudella vielä pystyneet.

29.1. kävimme kutsuttuina pelaamassa Tampere Areenalla Classicin pienpeliturnauksessa ja siellä pelattiin hieman vapautuneimmissa tunnelmissa ja saavutettiin tyylipuhtaat 4 voittoa yhtä monesta ottelusta. Ennen seuraavaa sarjaturnausta pelaamme vielä harjoitusottelut VesVi:ä ja paikallisvastustaja KoSby:ä vastaan. Tapahtumia siis riittää, mutta niin riittää pojilla intoakin.

Maakuntasarjan turnaus Pälkäneellä 28.1.

Lauantaina 28.1 oli vuorossa valkoisen joukkueen maakuntasarjan turnaus Pälkäneellä.
Ekana vastaan tuli TFT jota vastaan ollaan pelattu jo aiemminkin ja silloin hävittiin 11.1.
Nyt olitiin valmiimpia pelaamaan TFT:n joukkuetta vastaan ja peli olikin tiukkaa vääntö, lopulta kuitenkin hävisimme 1-4.
Toinen peli oli Kalvolan keihästä vastaan, ensimmäinen erä oli meidän hallintaa ja johdettiin 1-4 erätoun alkaessa.
Toisessa erässä poijilla keskittyminen herpaantui, vastustaja tuli rinnalle ja paneli ohi 5-4 tilanteeseen.
Pojat kuitenkin tastelivat raivokkaasti erän lopun ja lopulta peli päättyi 5-5 tasapeliin.

Nokian KrP B: Rangers kaatui näytöstyyliin kotona!

Nokian KrP:n ja Rangersin väliseen otteluun lähdettiin tiukoista lähtöasetelmista. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti top2 paikasta, kohti playoffkarsintoja. KrP ennen peliä 21pst kerättynä ja vastaavasti Rangersilla 18pst.

Rangers aloitti pelissä maalinteon, mutta Rötsä iski heti seuraavassa vaihdossa pelin takaisin tasoihin. Pelin ensimmäinen 10 minuuttia oli tasaista peliä, molempien saaden pitkistä hyökkäyksistä paikkoja, mutta maalivahdit olivat pelipäällä molemmissa päädyissä. Rangers menee uudestaan johtoon  14:40, kuitenkin tasoitus tulee parin minuutin päästä kun sama kaksikko järjestää maalin, nyt Paldanius tekijänä Rötsä syöttäjä. KrP pääsee johtoasemasta erätauolle kun Järvinen iskee maalin takaa veskarin kautta taktisesti erätaukolukemiksi 3-2.

Toinen erä oli täysin Näätien hallintaa, jolloin olisi pitänyt saada Rangersin selkäranka katkottua. Rangers tulee erän alkuun tasoihin puolustajien ja maalivahdin pienen kommunikaatiokatkoksen jälkeen. Aatola nostaa kuitenkin KrP:n takaisin johtoon ja heti seuraavassa vaihdossa iskee Järvinen lukemiksi 5-3! Hieman heppoisen jäähyn jälkeen Rangers kaventaa, mutta jälleen seuraavassa vaihdossa tulikuuma Tynkkysen ketju iskee, maalintekijänä Paldanius. Erän lopulla saadaan ylivoimaakin, mutta ei onnistuta. Jälleen kuitenkin viimeisellä minuutilla osuu Näätälauma, kun pirteä kolmoskenttä järkkää hienon klapklapklap maalin ja Mustaniemi saa sijoittaa pallon verkkoon, 7-4 lukemista erätauolle.

Kolmannessa erässä KrP hallitsee hyvin peliä, saaden tehtyä pitkiä hyökkäyksiä ja näin pidettyä palloa itsellä ja vastustajan pois maalintekopaikoista. Rangers kuitenkin kaventaa pelin kahteen maaliin, mutta se kuuluisa maalinjälkeinen vaihto… ja Boom! Järvinen tykittää läpiajosta, kyllä luit oikein, läpiajosta näädät 8-5 johtoon! Maalin jälkeen jälleen saadaan hyviä pitkiä hyökkäyksiä rakennettua ja kun Savolaisen kentällinen iskee kahdesti kahden minuutin sisään (Savolainen & Mattila), niin peli näyttää selvältä kun viimeinen vitonen lähtee käyntiin. Kaveri saa vielä 6vs4 tilanteenkin josta vasta viimeiselle sekunnilla saa maalin, aikaa kuitenkin kulunut niin, että KrP ottaa vakuuttavan 10-6 voiton Rangersista ja jatkaa puhtaalla kotisaldolla, 7/7. KrP:n maalilla Tomukorpi pelasi loistavan ottelun (30 torjuntaa), ja täten Näätien maalivahtiosasto on täyttä rautaa, kun on kaksi tulikuumaa veskaria ketä tolppien väliin pistää!

Liiton kilpasarjan 4. kierros ja AV Liigaa

Liiton kilpasarjan 4 kierros pelattiin la 21.1.2017 pelattiin Hämeenlinnassa poltinahonsalibandyhalilla.

Vastassa oli Steelers JSB musta ja Ylöjärven pallon valkoinen joukkue.
Steelers peli oli tiukkaa vääntöä alussa vastustaja oli paremmin hereillä pääsi alussa 0-3 johtoon, saimme pelaat heräämään tämän jälkeen ja peli päättyi lopulta meille 7-5 voitoon.
Toisessa pelissä vastaan tuli YPA valkoinen jota vastaan ollaan pelailtu myös harjoitus otteluita , ottelu oli kokonaan meidän hallinnassa ja voitettiin lopulta 3-6.
Sunnuntaina 22.1 pelattiin Alueviesti liigaa Punkalaitumella jossa vastaan asteli Punkalaitumen Kunto 1 ja 2.

Ensimmäinen peli oli meidän hallintaa ja voitimme sen 3-7.

Toinen peli PuKu 2 joukkuetta vastaan mikä olikin 06-07 syntyneiden joukkue, ensimmäisessä erässä meidän pelaajat pelkäsivät selvästi isompia poikia ja ensimmäinen erä päättyikin 9-1 lukemissa.

Toiseen erään tehtiin kentällisiiin pieniä muutokisia ja näin päästiin peliin paremmin kiinni, peli hävittiin lopulta 11-2 joka on kuitenkin hieno saavutus muutaman vuoden vanhempia vastaan.

Nokian KrP B: Raholan taika pysyy, 6 kotivoitto putkeen.

B-poikien 1.divisioonan sarjataulukko joulun jälkeen oli todella kutkuttava. KrP oli sarjataulukossa kolmantena 19 pisteellä, ja Karhut juuri playoffviivan alapuolella 16 pisteellä tosin peli vähemmän pelaanneena. Kauden aikaisempi ottelu Porissa päättyi Karhujen voittoon.

Pelin ensimmäisellä minuutilla Karhut näyttää heti vaarallisuudensa, yksi ylärima sekä todella vaarallinen maalintekotilanne. KrP lähti heti kolmella kentällä pyörittämään ja sai hyvän rytmin päälle joka kentälle, Karhut joutui perääntymään vaihto toisensa jälkeen todella pieneen noppaan. Paldanius aloittaa maalinteon kahdella maalillaan, ja erän puolen välin jälkeen Savolainen iskee myös kahdesti vieden Näädät jo 4-0 johtoon. Erän lopulla Karhut kaventaa ylivoimalla erätaukotilanteeksi 4-1.

Toinen erä, Karhut tulivat repimään Näädät palasiksi erän alusta alkaen. Näätä kyykkii, vastustaja saa jatkuvasti paikkoja maalintekoon. Karhut saavat minuutin sisään kaksi onnistumista ja peli näyttää kääntyvän, 4-3. Kapteeni Savolainen kuitenkin huimalla yksilötaidolla iskee 5-3 johtolukeman, joka osaltaan myös kääntää pelin. Seuraavaan kuuteen minuuttiin Roth iskee kahdesti ja Tynkkynen ylivoimalla liberon tontilta ovelan määrämittaisen verkon perukoille, Näädille 8-3. Näissä lukemissa myös erätauolle, Viteli pelasti erän jälkimmäisellä kympillä KrP:n useilta takaiskuilta.

Kolmannen erän alkuun vastustaja kaventaa välittömästi, heikosta peittopelaamisesta vapaalyönnistä. Karhut olivat tehneet ykköskenttänsä uuteen uskoon, joka pyöritti lähes joka vaihdossa Näätien alueella, oma pallollinen peli hajosi täysin. Viteli edelleen loistava maalissa, pitää Näätää pystyssä! Ylivoimalla saatiin jo helpottava 9-4 maali Mattilan toimesta ja sama mies iski uudelleen 10-5 loppulukemat.

Peli oli todella tiukkaa, ensimmäisen erän 5minuutin pätkällä + 6 minuutin pätkällä toisessa erässä, KrP teki 6 maalia, ja osaltaan niillä sinetöitti kahden erän jälkeen pelin. Varsinkin kun puolustuspelaaminen viisikkona oli kolmannessa erässä hyvää, vaikka paljon jouduttiinkin kyykkimään. Viime Karhut pelissä unessa ollut Siira-Savolainen-Roth Estovirta-Mattila (1 tehty, 5 päästettyä) oli liekissä tehden 7 maalia, päästämättä yhtään. Myös ylivoima toimi tänään hyvin 2/2. Ja Viteli maalissa niinku aikasemmin sanottu, loistava. 27 torjuntaa ja ansaittu Man of the match.

KrP Supportersin terveiset Porilaisille…

Tässä vielä pätkä Rothin viimeisen minuutin blackoutista 😉