KrP -06 – kausi alkanut vauhdikkaasti

Tänä vuonna E1 -junioreiden kilpasarjaan osallistuva joukkue on aloittanut harjoituskauden vauhdilla ja lupaavasti. Muutama uusi pelimies on tullut joukkueeseen ja pelattujen harjoituspelien perusteella tulevalta kaudelta on lupa odottaa hyviä pelejä.

Harjoitusotteluita on pelattu runsaasti hyvällä menestyksellä ja peli-ilmeellä. 23.9. joukkue osallistui Seinäjoella Qmax -Areenalla pelattuun 16 joukkueen Junior Cupiin. Seitsemän ottelun tiukka päivä vei meidät loppupeleihin saakka. Välierässä Ilves oli parempi luvuin 1-4. Pronssimatsissa Happee käänsi viimeisillä minuuteilla tiukan väännön lopulta lukemin 3-6. Turnauksen tuloksena oli riemukas 4. sija.

Vielä pari harjoituspeliä ehdimme pelaamaan ennen kuin sarjapelit alkavat 8.10.2017.

Nokian KrP 03 palkannut uuden päävalmentajan – pelaajien haku käynnissä

Kaudella 16-17 Seuran edustusjoukkue pelasi puolivälierissä. Seuran 2002 syntyneiden joukkue otti seuran ensimmäisen SM-mitalin. Seurassa aloitti uusi kokopäiväinen junioripäällikkö Jere Oksanen 3.5.2017. Nokian KrP kehittyy.

Nokian KrP 03 nousi kaudella 16-17 toisella SSBL:n sarjakaudellaan haastajasarjasta Kilpasarjaan. Olemme uudistaneet kaudelle 17-18 valmennusta ja seuran sisäistä junioriyhteistyötä.  Nokian KrP 03 palkkasi uudeksi päävalmentajaksi KrP:n kasvatin Edwin Paston. Uusien oppien avulla menemme eteenpäin.

Harjoittelemme Nokian kouluilla (Koskenmäki ja Harjuniitty) sekä Raholassa kolme kertaa viikossa joukkueena. Lisäksi pelaajamme ja maalivahtimme osallistuvat seuran maalivahtivalmentajan johtamiin Maalivahtiharjoituksiin sekä seuran johtamiin junioripelaajien Taitoryhmän harjoituksiin.
Valmentajien ja pelaajien välisissä pelaajakeskusteluissa on joukkueen ja pelaajien kehitystarpeet tarkistettu. Valmistautuminen seuraavaan kauteen on alkanut, kesän harjoitusohjelma on valmisteilla.

Rosteriin mahtuu muutamia pelimiehiä – ota haaste vastaan. Jos olet 2003 syntynyt, haluat harrastaa, etsit näytön paikkaa ja haluat kilpailla aktiivisesti sekä kehittää taitojasi ota yhteyttä…    Vapaa siirtoaika joukkueesta toiseen 1.6.-30.6.2017.

Matkalla eteenpäin Liity mukaan Nokian KrP 03 => petri.krp03[ät]gmail.com

Tulevan kauden A+B kilpajoukkueiden valmentajat julkaistu!

Tulevalla 2017-2018 kaudella Näätälauman A+B-ikäluokkien valmennukseen tulee liittymään pari uutta kovan luokan vahvistusta. Viime kaudella KRP Akatemia (2div.) joukkuetta valmentanut Tommi Ylimäki ottaa päävastuun A-junioreista. Alla hänen haastattelunsa tulevasta. C1-joukkueen viime kauden pääkoutsi Juho Vähätalo tulee A-jun lajikoutsiksi. Edustuksessa viime kaudella hienoon lentoon kesällä saanut Markku Köykkä liittyy myös junioripuolelle sekä A:n että B:n fysiikkavalmentajaksi!

A-juniorit:
Päävalmentaja: Tommi Ylimäki
Lajivalmentaja: Mikko Sassi
Lajivalmentaja: Juho Vähätalo
Fysiikkavalmentaja: Markku Köykkä

B-juniorit:
Päävalmentaja: Henri Mattila
Lajivalmentaja: Pekka Hursti
Lajivalmentaja: Mikko Sassi
Fysiikkavalmentaja: Markku Köykkä

 

”Kerro vähän itsestäsi?”
38-vuotias perheenisä, jonka perheeseen kuuluu vaimo, 11 v. poika ja 9 v. tyttö. Päivätöissä Nokialla Projektipäällikkönä ja illat menee lapsia harrastuksiin kuskatessa ja säbähallilla. Kesäisin vapaa-aika kuluu lähinnä moottoripyörän selässä.  


”Entäs valmentajaurastasi?”
Valmentanut olen oikeastaan aina. Takana taitaa olla n. 20 vuotta penkin takana, tosin matkalle mahtuu pari välivuotta.
Homma alkoi Ilves salibandyn alkuvuosina kun itse pelasin B-junnuissa ja samalla otin hoitaakseni D83 ikäluokan valmennuksen. Siitä matka vei Classiciin, jossa tuli alkuun oltua pari vuotta mukana 1985 – 1987 ikäluokkien valmennuksessa, sen jälkeen  1991-1993 ikäluokkien kanssa aina D-junioreista B:hen saakka. Sen jälkeen C95:n kanssa ja kun oma poika otti mailan käteen 2-vuotiaana, siirryin lapsi-vanhempi kerhoihin ja seurasin oman pojan joukkueiden penkin takana aina edelliskauteen saakka.
Halu vanhempien valmennukseen ja enemmän taktiikkapuoleen keskittymiseen on ollut kokoajan olemassa ja nyt kun lapset ovat hieman vanhempia ja vapaa-aikaa on enemmän, on siihen vihdoin myös aikaa.
Viime kausi meni miesten 2-divisioonan valmennuksessa (jossa jatkan myös tulevalla kaudella) ja nyt kokemusta onkin aivan kaikkien ikäluokkien valmennuksesta aina lapsi-vanhempi kerhoista aikuisiin.


”Minkälainen mies on Tommi Ylimäki penkin takana?”
Vaikea kysymys, pitäisi varmaan kysyä pelaajilta.
Itse ajattelisin, että reilu mutta vaativa ja ajoittain myös äänekäs.
Nopeassa pelissä vaaditaan nopeaa reagointia muuttuviin tilanteisiin ja siinä näenkin oman vahvuuteni.


”Mitä odotat pelaajilta ja joukkueelta tulevalla kaudella?”
Tämä onkin jo helpompi.
Yksilötasolla odotan pelaajilta ennen kaikkea sitoutumista yhteiseen tekemiseen ja yhteisiin tavoitteisiin. Kun asiat tehdään kunnolla, niin tuloskin on yleensä hyvä.
Joukkueelta odotan hyvää joukkuehenkeä, kurinalaisuutta ja jatkuvaa kehitystä!

SM-Pronssia

Nyt se on totta, Nokian KrP on pelattu mitalikantaan myös SM-sarjatasolla!
Seurahistoriaa teki KrP C2 voittamalla Espoon hulppealla Esport Arenalla C2-jun. SM-sarjan pronssiottelussa Oilersin 5-10 (3-3, 2-4, 0-3).

 

EräViikingeille 1-2 otteluvoitoin hävityn välieräsarjan jälkeen joukkueella meni muutama päivä palautuessa. Niin fyysisesti kuin myös henkisestikin. Vielä pronssiottelun allakin ilmassa leijui pieniä kysymysmerkkejä siitä, että saisikohan joukkue vielä kertaalleen itsestään kaiken irti. Ja näin jälkeenpäin voidaan todeta, että kyllä sai. Osa pelaajista pelasi pronssiottelussa kenties jopa koko kauden parhaan ottelunsa.

Pronssiottelun parhaana pelaajana isäntäjoukkue-Oilersin Pyttykerho palkitsi KrP-maalivahti Atte Aholan, huimat 46 torjuntaa ja tuon lisäksi vielä 2 heitettyä syöttöpistettäkin.

 

Välierä-sarjan jälkeen valmennuksen toivomuslistalla oli tason nostoa osalle pelaajista. Pelaajat vastasivat tuohon toiveeseen ja pronssiottelussa jokainen pelaaja antoikin kaikkensa joukkueen eteen. Palkinnoksi tuosta pelaajat pokkasivat uransa ensimmäisen SM-mitalin.
2002-s. poikien ikäluokka on tainnut aina olla lisenssipelaajien lukumäärältään SSBL:n kaikkien aikojen suurin. Ja kun ikäluokan liki 2.500 lisenssipelaajasta vain n. 60 pelaajan kaulaan pujotettiin kauden päätteeksi SM-mitalit, on suuri etuoikeus olla tuossa joukossa mukana, toteaa Aki Nurmikolu KrP C2:n valmennuksesta.

 

EräViikingit voitti lopulta SM-kultaa eli huonolle joukkueelle KrP C2 ei välierissä todellakaan hävinnyt.
Pronssiottelun hävinnyt Oilers pelasi niin ikään upean kauden (20 voittoa – 7 häviötä), mutta heidän kohtalonaan oli tällä kertaa kenties se kaikkein ikävin loppusijoitus eli 4.sija.

 
Pronssimitalien pokkaamisen jälkeen Oilersin Miesten Liigajoukkueesta Risto Töllikkö jakoi KrP C2:lle vielä myös pokaalin pronssiottelun voitosta. Pokaalin vastaanotti KrP C2:n kapteeni Tommi Turunen.
Video ”Pronssi-Pojan” nostamisesta ladattiin myös Nokian KrP:n Facebook-sivulle ja videota on siellä katsottu nyt jo yli 1.600 kertaa. Tykkäyksiä ja kommentteja Facebookin pronssi-uutisoinnille lienee kertynyt myös Nokian KrP:n kaikkien aikojen ennätysmäärä.
Koko Näätä-perhe on siis iloinnut yhtenä rintamana ja täysin rinnoin seurahistorian ensimmäisestä SM-mitalista.

 
Paljon olisi jäänyt kokematta ja näkemättä, mikäli joukkueen taival olisi päättynyt jo runkosarjaan. 4 viikon mittainen PlayOffs-ajanjakso oli nimittäin aivan eri maailma kuin runkosarja-ottelut. Taktiset muutokset, tempo pelikentällä, fanien kannustus, itse asiassa ihan kaikki oli vielä pari napsua ylöspäin runkosarjasta. Ja valmennuksesta Kari Ketolan partakin ennätti kasvaa jo melkoisen tuuheaksi, niputtaa Aki Nurmikolu KrP C2:n PlayOffs-taipaleen.

 

KrP C2 pokkasi tälläKIN kaudella arvometallia jokaisesta kilpailusta, mihin osallistui.
Prague Gamesin pronssin ja Mestareiden Cupin hopean jatkoksi, KrP C2 siis kruunasi huikean kautensa SM-pronssimitaleilla.

 

SM-karsinnat, SM-runkosarja ja SM-PlayOffsit huomioiden KrP C2 teki kauden aikana 320 maalia. Maaleja syntyi keskimäärin yli 9 kpl ottelua kohden ja tuo tehtyjen maalien määrä olikin ylivoimaisesti suurin kaikista SM-sarjajoukkueista. Vastaavasti omiin KrP C2:lla upposi 194 osumaa.
KrP C2:n pelaajistossa nähtiin kauden aikana aivan huikeita Kasvutarinoita ja kauden varrella kirjoitetusta Tarinasta riittää muisteltavaa loppuelämäksi.

 
Johtavat pelaajat kantoivat panoksellaan joukkuetta upeasti koko kauden. Tommi Turunen, Aleksi Nurmikolu, Oskari Tenho, Roope Wikström, Niko-Petteri Ketola, Joni Salonen, Vili Ylinen ja Atte Ahola pelasivat kaikki huikean kauden.
Samuli Suonsivu, Eemil Siira, Arttu Salmi, Severi Koskela, Ohto Tapio ja Saku Korpilaakso tekivät kauden aikana puolestaan oman läpimurtonsa ikäluokan kärkitasolle.
Jere Ainasoja ja Samuli Ronni ovat läpimurron kynnyksellä.

Lauri Savila ja Elias Mattila tippuivat samassa ottelussa rosterista ja olivat sivussa kauden viimeiset 5 kk. Isku joukkueelle oli valtaisa, koska molemmat kuuluivat tuossa kohtaa kahteen kärki-pakkipariin.
Niko Pihlajamäen kausi ei loukkaantumisen myötä käynnistynyt missään kohtaa ja syyskaudella upeita otteita esittäneen Onni Siitosen kevätkausi meni myös käytännössä ohi loukkaantumisen myötä.
Edellä mainittu nelikko tekee paluuta täyteen pelikuntoon ja kaikkien pelinälkä on suorastaan hirmuinen, tiivistää Aki Nurmikolu KrP C2:n valmennuksesta pelikautta pelaajiston osalta.

 

C2-jun. SM-sarjan PRONSSI-mitalistit, 2016-2017 ( tehopisteet SM-sarjan runkosarjassa (22 ottelua) ja PlayOffseissa (6 ottelua), yhteenlaskettuna ):

Tommi Turunen (28 ott, 61+28=89, h), Aleksi Nurmikolu (28 ott, 29+38=67, h), Oskari Tenho (25 ott, 52+8=60, h), Roope Wikström (21 ott, 27+20=47, h), Niko-Petteri Ketola (27 ott, 10+29=39, h), Samuli Suonsivu (27 ott, 15+15=30, h), Eemil Siira (28 ott, 14+14=28, h), Arttu Salmi (24 ott, 7+7=14, h), Joni Salonen (23 ott, 5+9=14, p), Severi Koskela (19 ott, 5+8=13, p), Ohto Tapio (26 ott, 3+10=13, p), Vili Ylinen (27 ott, 3+8=11, p), Onni Siitonen (17 ott, 6+4=10, h), Atte Ahola (27 ott, 0+6=6, mv), Saku Korpilaakso (15 ott, 2+2=4, p), Lauri Savila (9 ott, 2+1=3, p), Samuli Ronni (23 ott, 1+2=3, p), Niko Pihlajamäki (9 ott, 1+0=1, h), Jere Ainasoja (20 ott, 0+1=1, mv), Elias Mattila (9 ott, 0+0=0, p).

2002-s. try-out tilaisuuksien ajankohdat

C2-jun. SM-sarjassa neljän parhaan joukkoon sijoittunut KrP C2, tulevalta nimeltään Nokian KrP C1, ottaa mukaan uusia pelaajia kaikille pelipaikoille – toimi siis heti ja tule näyttämään omat taitosi!

Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan ja kysy lisää. Tai ilmesty paikalle avoimiin harjoituksiin ja jutellaan sitten siellä lisää.

Avoimien lajiharjoitusten ajankohdat huhtikuussa;

ti 11.4. klo 19:00 – 20:30, Rahola Areena
ke 12.4. klo 18:00 – 19:30, Rahola Areena
ti 18.4. klo 18:00 – 19:00, Rahola Areena
to 20.4. klo 17:00 – 18:30, Rahola Areena

Tervetuloa mukaan!
Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot:

Tuija Wikström
p. 040 537 9776
wiksttu(at)gmail.com
Nokian KrP C2, joukkueenjohtaja

KrP C2 – Yksi erä liikaa

Jokaisen pelaajan Unelma. Otteluvoitot tasan 1-1 ja edessä kaiken ratkaiseva Game3, jonka voittajaa odottaa paikka SM-finaaliin.
Kahden erän jälkeen KrP C2 oli vielä johdossa ja kiinni tuossa Unelmassa, mutta ottelun viimeinen vartti käänsi siinä kohtaa 8-8 tasatilanteessa olleen ottelun EräViikingeille.

KrP C2 ei sulanut ratkaisuhetkillä, vaan Suomen ylivertaisimmalla ja laajimmalla materiaalilla ikäluokassa operoiva ErVi vaan yksinkertaisesti juoksi aivan kaikkensa antaneilta Näätä-pelureilta jalat alta viimeisen vartin aikana.

Upea ottelusarja. Hirmuisesti vauhtia, mutta ei kuitenkaan vaarallisia tilanteita, vaan rehtiä kaksinkamppailua alusta loppuun saakka. Valmennukset, puolin ja toisin, myös reagoivat pelikentän tapahtumiin ja ottelusarjan aikana nähtiin monia muutoksia taktiikoihin.

Hatunnosto ErVi:n suuntaan, ansaitsitte finaalipaikan.
Ihan kaikki jätettiin pelikentälle ja voimme lähteä omasta suorituksestamme ylpeänä kauden viimeiseen PlayOffs-otteluumme.
Ykkösketjumme Roope Wikström(+1)-Aleksi Nurmikolu(+2)-Tommi Turunen(+0) pelasi kolmen ottelun ErVi-sarjan oman peliosuutensa plussille ja oli alati vaarallinen myös hyökkäyspäädyssä tehden ottelusarjan 18 maalistamme 13. Muilla pelaajilla tuli kuitenkin omissa peliosuuksissaan aivan liikaa pataan, pahimmoillaan -13 kolmeen matsiin. Pronssiotteluun Oilersia vastaan vaaditaan monelta pelaajalta isoa tason nostoa etenkin puolustussuuntaan. Jos se ei onnistu, niin lopulta kohtalona on 4.sija eli jää ehkä hieman karusti luu käteen. Kuten Naapurille kävi C2-junnuissa viime kaudella, kommentoi Aki Nurmikolu KrP C2:n valmennuksesta.
C2-jun. SM-sarjan PlayOffsien tilastot kokonaisuudessaan löytyvät puolestaan Suomen Salibandyliiton sivuilta;

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2-sm-po/2023

Nokian KrP:n Junnuakatemian (A+B) try-out tilaisuudet

Nokian KrP:n junnuakatemian try-out tilaisuudet alkavat viikolla 16. Harjoitukset pidetään alkuun yhdessä A-junnujen (97-99synt.) ja B-junnujen (00-01synt.) kanssa.

Aikataulu:
18.04.2017 18:30-20:30 Raholan Liikuntakeskus
20.04.2017 19:00-21:00 Raholan Liikuntakeskus
24.04.2017 17:30-19:30 Raholan Liikuntakeskus
25.04.2017 18:30-20:30 Raholan Liikuntakeskus
Jokaiseen tapahtumaan ulko- ja sisävarusteet mukaan.

A-juniorit pelaavat tulevalla kaudella 1.divisioonaa, selkeänä tähtäimenä A-junnujen SM-sarjapaikan lunastaminen.

B-junnuissa elokuun karsinnoissa on tavoite saada paikka valtakunnallisesta BSM-sarjasta.

Junnuakatemia on yhteistyössä KRP Akatemian kanssa joka pelaa miesten 2.divisioonaa. Näin ollen harjoituksista saadaan kustannustehokkaita sekä pelaajille mielekkäitä. Pelejä saa myös muissa KRP:n miesten joukkueissa 4.divisioonassa sekä 5.divisioonassa

Yhteydenotot/kysymykset try-outeista akatemiavastaava Henri Mattilalle, puh 0442909172

Myös B2 joukkue ollaan rakentamassa, mikä on yhteistyössä B1 joukkueen kanssa.
Päävalmentaja: Valtteri Viitakoski, puh 0505552127

KrP -06: Kausi paketissa

Ensimmäinen vuosi kilpasarjatasolla on nyt taputeltu loppuun. Tänään pelattiin viimeinen turnaus Ylöjärvellä. Sieltä tuomisena oli 8-3 voitto paikallisvastustaja KosbY:sta sekä 5-9 tappio sarjan voittaneelle FoSU:lle.

Kausi sujui vaihtelevasti – välillä peli kulki hienosti, välillä ei. Tästä osoituksena mm. murskavoitot ja toisaalta murskatappiot. Muutamaan turnaukseen jouduttiin lähtemään vajaalukuisella miehistöllä ja se näkyi myös tuloksissa. Kaipaammekin rosteriin kesän aikana lisää pelaajia, jotta tällaiset voitaisiin välttää jatkossa.

Kausi jatkuu kuitenkin vielä muutamalla harjoituspelillä sekä osallistumalla Tampere Floorball Tournamentiin huhtikuun lopulla sekä Särkänniemen Salibandycupiin toukokuun alussa.

Niiden ja lyhyen lomailun jälkeen alkaakin sitten valmistautuminen uuteen kauteen kesätreenien merkeissä.