Nokian KrP B: Raholan taika pysyy, 6 kotivoitto putkeen.

B-poikien 1.divisioonan sarjataulukko joulun jälkeen oli todella kutkuttava. KrP oli sarjataulukossa kolmantena 19 pisteellä, ja Karhut juuri playoffviivan alapuolella 16 pisteellä tosin peli vähemmän pelaanneena. Kauden aikaisempi ottelu Porissa päättyi Karhujen voittoon.

Pelin ensimmäisellä minuutilla Karhut näyttää heti vaarallisuudensa, yksi ylärima sekä todella vaarallinen maalintekotilanne. KrP lähti heti kolmella kentällä pyörittämään ja sai hyvän rytmin päälle joka kentälle, Karhut joutui perääntymään vaihto toisensa jälkeen todella pieneen noppaan. Paldanius aloittaa maalinteon kahdella maalillaan, ja erän puolen välin jälkeen Savolainen iskee myös kahdesti vieden Näädät jo 4-0 johtoon. Erän lopulla Karhut kaventaa ylivoimalla erätaukotilanteeksi 4-1.

Toinen erä, Karhut tulivat repimään Näädät palasiksi erän alusta alkaen. Näätä kyykkii, vastustaja saa jatkuvasti paikkoja maalintekoon. Karhut saavat minuutin sisään kaksi onnistumista ja peli näyttää kääntyvän, 4-3. Kapteeni Savolainen kuitenkin huimalla yksilötaidolla iskee 5-3 johtolukeman, joka osaltaan myös kääntää pelin. Seuraavaan kuuteen minuuttiin Roth iskee kahdesti ja Tynkkynen ylivoimalla liberon tontilta ovelan määrämittaisen verkon perukoille, Näädille 8-3. Näissä lukemissa myös erätauolle, Viteli pelasti erän jälkimmäisellä kympillä KrP:n useilta takaiskuilta.

Kolmannen erän alkuun vastustaja kaventaa välittömästi, heikosta peittopelaamisesta vapaalyönnistä. Karhut olivat tehneet ykköskenttänsä uuteen uskoon, joka pyöritti lähes joka vaihdossa Näätien alueella, oma pallollinen peli hajosi täysin. Viteli edelleen loistava maalissa, pitää Näätää pystyssä! Ylivoimalla saatiin jo helpottava 9-4 maali Mattilan toimesta ja sama mies iski uudelleen 10-5 loppulukemat.

Peli oli todella tiukkaa, ensimmäisen erän 5minuutin pätkällä + 6 minuutin pätkällä toisessa erässä, KrP teki 6 maalia, ja osaltaan niillä sinetöitti kahden erän jälkeen pelin. Varsinkin kun puolustuspelaaminen viisikkona oli kolmannessa erässä hyvää, vaikka paljon jouduttiinkin kyykkimään. Viime Karhut pelissä unessa ollut Siira-Savolainen-Roth Estovirta-Mattila (1 tehty, 5 päästettyä) oli liekissä tehden 7 maalia, päästämättä yhtään. Myös ylivoima toimi tänään hyvin 2/2. Ja Viteli maalissa niinku aikasemmin sanottu, loistava. 27 torjuntaa ja ansaittu Man of the match.

KrP Supportersin terveiset Porilaisille…

Tässä vielä pätkä Rothin viimeisen minuutin blackoutista 😉

Uusi tyttösäbäryhmä aloittaa 15.1.2017.

Nokian KrP perustaa uuden tyttösäbä starttiryhmän missä pääsee kokeilemaan lajia.

Ryhmän on tarkoitus olla ponnahduslautana uusille ikäryhmille tyttöpuolella. Vetäjä toimii nokialainen Roosa Järvinen joka nuoresta iästään huolimatta on kokenut salibandyn saralla.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa sunnuntaisin Koskenmäenkoululla 9.00-10.15. Mukaan tarvitset mailan,pullon ja sisäpeli kengät sekä suojalasit. Tarvittaessa seura auttaa hankkimaan nämä

Ilmoittautumiset ja lisätietoa

https://nokiankrp.myclub.fi/flow/events/441346

tai

nokiankrpjuniorit@gmail.com

Nokian KrP E2 -poikien syyskausi

Joukkue pelasi viime kaudella Salibandyliiton haastajasarjaa hyvällä menestyksellä. Päätimme sen johdosta ilmoittautua kaudeksi 2016-2017 Salibandyliiton kilpasarjaan.

Huomasimme heti sarjan alettua, että tasoero haastaja- ja kilpasarjan välillä on erittäin suuri. Ensimmäisissä sarjapeliturnauksessa kohtasimme heti kovimmat mahdolliset joukkueet tässä sarjassa. YPA ja PirPi antoivat näytteet kilpasarjan pelin tasosta voittaen meidät murskalukemin. Toisessa turnauksessa Ilves jatkoi samalla kaavalla. Pieni valonpilkahdus kuitenkin saatiin, kun alkulohkon neljäs kova, KooVee, voitti meidät tiukan taistelun jälkeen ainoastaan yhdellä maalilla.

Kolmannessa turnauksessa Uuraisilla oli sitten ensimmäisen voiton aika, kun kukistimme VesVin selkeästi. Paluu maanpinnalle odotti kuitenkin nopeasti, kun jäimme Happeen jyrän alle. Viimeisessä alkulohkon pelissä oli vastassa Classic black. Tasaisen pelin vei lopulta Classic yhden maalin erolla.

Alkusarjan saldo oli meille opettavainen: 7 ottelua – 1 voitto. Mutta sen yhden ja oikean pelin voitolla vältimme haastajasarjaan putoamisen. Kausi jatkuu siis Kilpasarjan aluejatkosarjassa.

Jatkosarja saatiin käyntiin juuri ennen joulua ja se alkoi osaltamme hienosti. Ensimmäisessä pelissä kohtasimme haastajasarjan puhtaalla pelillä voittaneen ja harjoituspeleistä meille hyvin tutun RoPon Sastamalasta. Ottelu päättyi meidän selkeään voittoon lukemin 13-5. Toisessa pelissä vastaan tuli uusi tuttavuus LFT Lopelta. Tasainen ja jännittävä taistelu päättyi pistejakoon 3-3.

Tuon ottelun jälkeen jäimme joulutauolle ja pelit jatkuvat 8.1.2017. Syyskauden aikana saimme arvokasta kokemusta kovista peleistä. Joukkue on harjoitellut ja pelannut yrittävällä ja taistelevalla ilmeellä. Harjoituspelejä olemme pelanneet runsaasti hyvällä menestyksellä. Olemme saaneet niistä otteluista positiivista fiilistä tekemiseen ja pojat ovat kehittyneet hurjasti syksyn aikana.

KrP C2 sarjakakkosena SM-sarjan Joulutauolle

KrP C2 on sarjakakkosena C2-jun. SM-sarjan jäätyä 3 viikon mittaiselle Joulutauolle.
SM-sarja on kuitenkin niin kova ja tasainen sarja, että melkeinpä kaikki on kevätkierroksella vielä mahdollista.

C2-jun. SM-sarjaan selvisi yhteensä 16 joukkuetta, jotka sitten jaettiin kahteen 8 joukkueen lohkoon, A-lohko ja B-lohko.
Eri lohkoon sijoitetut joukkueet eivät kuitenkaan nekään jääneet kauden aikana kohtaamatta, kun Salibandyliiton tervetulleen sarjauudistuksen myötä SM-sarjan aluksi kohdattiin kaikki naapurilohkon joukkueet kertaalleen.
Ja sitten kun kaikilla joukkueilla oli tuosta kertyvä 8 ottelua kasassa, alkoi kohtaamiset oman lohkon joukkueita vastaan kerta kotona-kerta vieraissa systeemillä.
Runkosarjan päätyttyä kaikki SM-sarjajoukkueet ovat siis pelanneet 22 ottelua.
SM-sarjan molemmista lohkoista 4 parasta joukkuetta pääsee maaliskuun loppupuolella alkaviin PlayOffeihin.

Naapurilohkon joukkueita vastaan pelatuista 8 ottelusta KrP C2 kirjautti saldon 4 voittoa – 1 tasapeli – 3 häviötä. Tuohon mahtui mukaan erittäin hyviä otteluita, mutta myös pari hieman heikompaakin esitystä. Erityisesti voitot Karhuista ja HIFK:sta sekä tasapeli EräViikinkejä vastaan olivat KrP C2:lta mainioita otteluita.

B-lohkon pelien startatessa KrP C2 oli naapurilohkon joukkueita vastaan hankituilla 9 sarjapisteellään jaetulla kakkossijalla yhdessä OLS:n ja Steelersin kanssa.
Oilers oli 12 pisteellään tuolta kolmikolta 3 pisteen karkumatkalla ja GrIFK sekä ÅIF puolestaan vaanivat näköetäisyydellä pudotuspeliviivaan 6 pisteessä. Classic 03:lla oli 4 pistettä ja Tikkurilan Tiikerit II:lla pistetili oli vielä avaamatta.

Lohkovaiveen alkuun KrP C2:lle oli aseteltu peräti kolme perättäistä kotiottelua, eväät mainioon starttiin oli siis otteluohjelman puolelta mitä mainioimmat.
SM-sarjan 3×20 minuutin tehokas peliaika on tuonut mukanaan välillä myös melkoisia murskajaisiakin ja sellainen nähtiin heti aluksi, kun KrP C2 voitti Classic 03:n peräti 22-7 (8-2, 5-3, 9-2).
Kahdesta seuraavasta kotiottelusta pistepussi ei sitten karttunutkaan, kun oma pää käytännössä vuosi kuin se kuuluisa seula. ÅIF ja Oilers mättivät KrP-verkkoon yhteensä 21 osumaa.
ÅIF-otteluaan KrP tosin hallitsi ja johtikin pitkät tovit, mutta yksi viiden minuutin ja neljän päästetyn osuman heikompi jakso tuotti ottelusta lopulta 7-10 (3-1, 0-5, 4-4) häviön.
Oilersia vastaan ei sen sijaan ollut tällä kertaa yhtään mitään jakoa, tylysti 2-11 (1-6, 1-3, 0-2) pataan sarjajohtajalta.

Kolmen ottelun kotipeliputken jälkeen oli vuorossa saman pituinen vieraskiertue, joista kaksi osui vielä ennen Joulua.
9.-10.joulukuuta tehtiin Ouluun 1½ vuorokautta kestänyt vieraspelimatka. Pitkä bussimatka, hotelli-yöpyminen ja ennen kaikkea tiivis yhdessäolo muutti KrP C2:n rivit betonisiksi, kahden kotitappion jäljiltä, ja ikäluokan todellisiin mahti-joukkueisiin lukeutuva OLS taisi saada KrP:tä vastaan oman joukkuehistoriansa kaikkien aikojen pahimman selkäsaunan. KrP selätti OLS:n 11-4 (3-0, 3-2, 5-2) ja palasi voittojen tielle.

Viimeisenä viikonloppuna ennen Joulua KrP matkasi vielä 18.12. Grankullaan sarjan sillä hetkellä kenties kovakuntoisimman joukkueen, GrIFK:n vieraaksi. Myös Kauniaisissa KrP jätti turhan vieraskoreuden palloiluhallin parkkipaikalle ja kävi aiheuttamassa GrIFK:lle sen kauden ensimmäisen kotitappion. Tasapainoinen ja väkevä esitys tuotti KrP:lle 8-4 (2-1, 4-0, 2-3) voiton GrIFK:sta.

Joulutauolla huilataan. Paljon. Toki myös harjoitellaan joukkueenakin jonkin verran, mutta mihinkään harjoitusturnaukseen ei kuitenkaan aikaisempien vuosien tapaan osallistuta.
Parissa viimeisimmässä ottelussa löytyi jo varsin mainiota peli-ilmettä ja tuo tekeminen pyritäänkin siirtämään myös vuodenvaihteen yli kevätkierroksen otteluihin.
Loukkaantumisia ja muita sairauspoissaoloja on varmasti kaikilla joukkueilla, mutta syyskauden aikana KrP C2 sai niistä kyllä melkoisen siivun osakseen. Vastaavaa sumaa ei ole minään aikaisempana kautena koettu. Harjoituksia pidettiin välillä vain 8 pelaajan voimin, vaikka sitoutuminen on erittäin korkealla tasolla ja pelaajat eivät harjoituksista ole koskaan pois kuin ns. pakottavista syistä.
Vakavimman loukkaantumisen koki mainioon vireeseen päässyt Elias Mattila, jonka koko kausi jouduttiin laittamaan pakettiin jo marraskuun puolivälissä. Myös toinenkin right-kätinen pelaaja, Niko Pihlajamäki, käytännössä yhä odottaa pelikautensa käyntiin saamista.
Tommi Turunen (11+8) on SM-sarjan pistepörssissä viidentenä, Aleksi Nurmikolu (8+8) kuudentena, Oskari Tenho (9+3) yhdentenätoista ja Samuli Suonsivu (6+3) on pistepörssin sijalla 21. Myös Eemil Siira (5+2) ja Niko-Petteri Ketola (2+5) löytyvät Joulutauolla pistepörssin 33 tehokkaimman pelaajan joukosta.
SM-sarjan puolustajien pistepörssissä Joni Salonen (4+1) on lähellä kärkisijoja ja SM-sarjan maalivahdeista Atte Ahola (127 torjuntaa) on napsinut toiseksi eniten torjuntoja.
KrP C2 toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa sekä Onnellista Uutta Vuotta 2017 !

 

Kaikki KrP C2 -joukkueen ottelutulokset löydät joukkueen omilta sivuilta;

C2-pojat (2002)

C2-jun. SM-sarjan tilastot kokonaisuudessaan löytyvät puolestaan Suomen Salibandyliiton sivuilta;

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2smy-b/1571

Liiton kilpasarjan 3 kierros 10.12.2016

Lauantaina 10.12 pelattiin liiton kilpasarjan 3 kierros Ylöjärven urheilutalolla.
Vastassa oli SC Urbans Janakkalasta ja Ylöjärven pallon valkoinen joukkue.
SC Urbans peli oli tiukkaa vääntöä ja päättyi lopulta meille 9-6 voitoon.
Toisessa pelissä vastaan tuli YPA valkoinen jota vastaan ollaan pelailtu myös harjoitus otteluita, ottelu oli kokonaan meidän hallinnassa ja voitettiin lopulta 8-4.
Liiton kilpasarjan pelejä pelailtiin syyskaudella yhteensä 6 peliä ja niistä otettiin 4 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio.

TykkääNäytä lisää reaktioita

Kommentoi

Nokian KrP B: Kotivoittoputki pysyy!

Itsenäisyyspäivän viikon ensimmäinen ottelu pelattiin maanantaina 5.12. Raholaan saapui vanha tuttu RSS Panthers. KrP lähti peliin ennakkosuosikkina, mutta Panthers on yllättänyt otteillaan monia tällä kaudella.

Ensimmäinen erä oli tasaista tekemistä molemmilta joukkueilta. KrP oli enemmän pallossa, mutta Panthers sai hyviä vastahyökkäyksiä, mutta KrP:n maalilla Viteli pelasti nokialaiset takaiskuilta. 5vs5 -peli ei oikein lähtenyt käyntiin Näädillä, keskustaan ei pasty joten jouduttiin pelaamaan paljon laidoilla. KrP:lle tosin tarjottiin kahdesti ylivoimaa, ja molemmilla kerroilla Näädät rankasivat. 2-0 tilanteesta erätauolle, maalintekijöinä Mattila ja Rötsä.

Toisen erän alkuun Panthers kaventaa pelin, mutta jälleen ylivoiman tullessa, tai oikeestaan välittömästi sen loppumisen jälkeen KrP osuu jälleen, ja tämän jälkeen KrP:n peli selvästi vapautui ja tilanteita alkoi tulla kuin liukuhihnalta. Toisen erän päättyessä tilanne 7-1, maalintekijöinä Rötsä, Aatola, Siira, Roth ja Savolainen.

Kolmas erä jatkui siitä, mihin toinen erä loppui. Reilu minuutti pelattu ja peli jo 9-1. Loppu manikin jo tasaisimmissa merkeissä, kun nokialaisia alkoi jo vähän se kuuluisa Kotilaisen lanseeraama börsdei kiinnostamaan. Lopputulos 11-3 Näädille. Maalintekijät viimeisessä erässä Tynkkynen, Savolainen x2 ja Roth.

KrP nousi voitollaan 1.divisioonaan kolmanneksi. Edelleen tasainen sarja on top8 osalta, ja täten jokainen piste on tärkeä. Kuitenkin keväällä pelejään jatkaa vain 6 joukkuetta. KrP:n seuraava peli on jälleen Raholassa kun lauantaina klo 12:30, vastaan asettuu Jyväskylän Happee.

Maakuntasarjan turnaus Kangasalla 4.12

Sunnutaina 4.12 oli vuorossa maakuntasarjan pelit Kangasalla Pikkolan liikunta talolla.

Enismäisessä pelissä vastaan tuli SB luja Pälkäneeltä, peli oli erittäin tiukka ja päättyi lopulta 3-3 taspeliin.

Toisessa pelissä vastaan tuli KalvKe 1 Iittalasta, tämä peli oli meidän hallintaa ja voitimme pelin 7-3.

Maakuntasarja turnaus

Käytiin Valkeakoskella 29.10 pelaamassa ensimmäinen maakuntasarjan turnaus.
Ensimmäinen peli hävittiin niukasti 3-6 Kalvolan keihäälle, pojat peasivat hienosti ja suurimalle osallehan tämä oli ensimmäinen turnausmuotoinen ottelu ja varmsti oli perhosia mahassa.
Toiseen otteluun tuli vastaan TFT, tämä joukkue olikin jo erittäin kova vastus hävittiin heille 11-1.
Ekan pelin tsemppi palkinnon sai Pauli Kirstua ja toisessa Jaakko Nieminen

Nokian KrP B: Tuplaviikonlopusta kaksi pistettä.

Kauden toiseen yön yli reissuun vastaan asettuivat lauantaina Lahden PHSB ja sunnuntaina Lappeenrannan NST. PHSB majaili sarjassa toisiksi viimeisenä, kun taas NST oli sarjassa toisena.

Launtain peliin oli oudohkot asetelmat. KrP voitti kotonaan PHSB:n 21-4, mutta tuon ottelun jälkeen PHSB oli pelannut tiiviisti puolustaen maalinpelejä monesti top8 joukkueita vastaan juuri kotona.  Näin ollen odotuksena oli todella tiiviisti ja pienenä puolustava joukkue jonka keskusta pitää saada rikottua hyvällä avauspelillä.

Peli alkoi PHSB:n pitkällä vaihdolla, jonka KrP:n ykkönen malttoi puolustaa, pallo kun saatiin omille, niin noin 4 sekuntia ja pallo PHSB:n verkossa. KrP hallitsi peliä koko erän, ja viimeisteli hyvällä prosentilla palloa reppuun. Ensimmäiselle erätauolle lukemissa 7-1 KrP:lle. Maalintekijöinä Rötsä, Tynkkynen, Savolainen x2, Estovirta, Roth ja Mattila. Laukaukset 16-3 Näädille.

Toinen erä oli paljon tasaisempi tulosta katsoessa. KrP piti edelleen palloja mutta hyökkäyspeli oli todella jämähtänyttä, siellä ei liikuttu joten parhaalla maalintekosektorille ei päästy. Todella huono erä meiltä siihen nähden että vastustaja ei saanut yhtään laukausta meidän maalia kohti. Sen saivat myös pojat Hurstilta kuulla seuraavalla erätauolla. 8-1 lukemissa toiselle erätauolle, maalintekijänä Savolainen. Laukaukset 10-0.

Kolmanteen erään avauspelaamista muutettiin selkeästi aktiivisemmaksi, joka avasi todella paljon tilaa vastustajan hyökkääjien ja puolustajien väliin, ja näin saatiin useita 3vs2 hyökkäyksiä josta vastustajaa rankaistiin. Ajassa 47:45 tilanteessa 12-1 vastustaja koitti vielä vaikeuttaa meidän avauspelaamista vaihtamalla mökkiin mutta edelleen päästiin vauhdikkaasti hyökkäysalueelle ja päästiin tekemään maaleja laajalla rintamalla. Loppulukemat 18-1 KrP:lle. Maalintekijät 3.erässä Mattila x2, Juupajärvi, Estovirta, Siira x3, Viteli x2, ja Rötsä. Laukaukset 21-3.

 

Sunnuntain peliin tiedettiin vastustajan olevan täysin erilainen. Tykkää pelata taitavien yksilöidensä avulla pallolla, jotka haastavat kulmista keskustaan. Vahvaa 1vs1 pelaamista siis tarvittiin.

Ensimmäinen erä alkoi Näädiltä hyvin. Siira vei KrP:n 1-0 johtoon ja erän puolessa välissä Estovirta lisää johdon kahteen. Nakkisormet kuitenkin tulevat tasoihin, kun tehdään pieniä virheitä mistä NST rankaisee satavarmasti kuin nytkin. Erätauolle lukemissa 2-2.

Vastustaja nappaa alivoimalla rankkarista johdon itselleen, mutta ”kakkosyv” painaa pelin välittömästi tasoihin Rothin laukauksella. Toisen erän alussa oltiin todella huolimattomia syöttöjen kanssa, helpot syötöt eivät onnistuneet, ja avauspelistä tehtiin itselle vaikeaa. NST rokottaa kahdesti. Rötsä tuo kuitenkin KrP:n maalin päähän ja näistä 4-3 NST johtolukemista lähdettiin viimeiseen erään.

Sama kakkosyv rankaisee toistamiseen, nyt vuorossa Rötsä ja KrP tasoihin. Tulikuuma kolmikko Rötsä-Tynkkynen-Paldanius vie heti heidän seuraavassa vaihdossa Näädät johtoon! Nst tulee tasoihin, mutta mutta kukas muukaan ketju kuin R-T-P painaa KrP:n jälleen johtoon upealla osumalla, kun peliä jäljellä 8min. Tuomari tarjoaa heppoisella jäähyllään NST:lle paikan tulla tasoihin, jota ei jättänyt käyttämättä, momentum kaverille ja oltiin helisemässä. Reilu minuutti ja peli jo 9-7… Viimeinen isku saatiin kuitenkin päälle Paldaniuksen onnistuttua takatolpilta, mutta lähemmäksi ei ilman veskariakaan päästy. Pisteet jäi Lappeenrantaan lukemin 9-8.

Liiton kilpasarja: toinen kierros

Lauantaina 26.11 pelattiin liiton kilpasarjan toinen kierros Ikurin liikuntahallilla. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli KooVee mustat. Pelin ensimmäinen erä oli meidän hallintaa , toisessa erässä KooVee sai ottaa yhden pelaajan lisää kentälle ja näin saivat kavennettua peliä ja lopulta peli päättyi 7-7 tasapeliin.

Toisessa pelissä vastassa oli SC Urbans Janakkalasta, tämä peli oli kokonaan meidän hallinnassa ja otettiin hieno 8-4 voitto. Seuraavat pelit meillä on ensiviikonloppuna maakuntasarjan turnauksessa Kangasalla.